Foredrag & Undervisning

Foredrag & Undervisning

Hellere uddanne dine ansatte og risikere at de rejser, end at lade være med at uddanne dem og så risikere, at de bliver. 

 De mest benyttede foredrag er: 

  • Værdifuld Ledelse

Det mest benyttede foredrag er et energisk og værdiskabnde foredrag om hvordan man skaber værdi som leder. Foredraget deler erfaringer fra egen ledelses karriere, samt uddrag fra den succesfulde Podcast Værdifuld Ledelse.

  • Det værdi-fulde liv

et indlæg omkring hvordan du skaber et liv fuldt af værdi og koder din hjerne til at bruge ressourcerne til det.

  • Dynamisk Salgspsykologi

Har du reflekteret over om du udnytter dit fulde potentiale? Lyt, lær og oplev værdifulde værktøjer til at udnytte det psykologiske element i kundeforholdet.

Én af Jans største ressourcer er at han er i stand til at undervise og træne komplicerede emner på en enkel og forståelig måde. Det betyder at det indlærte implementeres og skaber værdifuld indflydelse på din virksomhed og de mennesker han arbejder med.  

Inden Jan starter foredrag, sessioner eller uddannelse, aftaler vi et klart formål med uddannelsen og han sørger for, at vi når disse mål sammen. Han sætter ambitiøse mål og når dem. Resultaterne taler for sig selv.” 

Jan har med succes skabt forretningsudvikling indenfor: 

  • Strategisk salgs psykologi 
  • Kommunikation og dialogisk proces 
  • Værdifuld kundeservice 
  • Produktions optimering og effektivitet 

Al undervisning og foredrag er krydret med lige dele humor og alvor, altid med et psykologisk tvist der sætter sig fast som små ankre i dit sind og smitter af på din videre færden.

Kan du forholde dig til dette?

Så kontakt Jan fra Max for at se, hvad han kan gøre for dig.

Bliv kontaktet

Læs mere om vores andre services

Strategisk Salgsudvikling

Salg handler om at skabe et behov i kundernes sind, bruge kommunikationen til at hjælpe kunden med at erkende behovet og tilpasse dit produkt så det dækker kundens behov.

Forretningsudvikling

Den gode leder får tingene til at ske, løser problemer og skaber resultater. For at gøre dette har du nogle gange brug for en ekstern person, der stiller de rigtige spørgsmål.  

Foredrag & Undervisning

Vi har forskellige foredrag og undervisningsforløb, som med baggrund i din virksomhed kan  inspirere og uddanne til individuelle og stærke forandringer hos dine medarbejdere.