Forretningsudvikling

Forretningsudvikling og lederudvikling

Find the problem – Fix the problem

Jeg finder, at det største problem med forretnignsudvikling i mange organisationer og virksomheder er, at de ikke kender det egentlige problem.

Jeg oplever en masse gode ledere, der forsøger deres bedste for at få tingene til at ske og skabe resultater, men for at gøre dette har du nogle gange brug for en ekstern person, der stiller de rigtige spørgsmål.  

Det er meget vigtigt at tage fat på problemet for at kunne finde de afgørende værktøjer der rent faktisk gør forskellen – analysere og løse problemet. 

Forretningsudvikling bygger på at du tager altid den rigtige beslutning, baseret på den viden, du har på det specifikke tidspunkt. Ingen tager bevidst en forkert beslutning.

Min opgave er at udvide kompetence hos beslutningstageren og gøre ham i stand til at se forskellige vinkler på samme sag og på denne måde være i stand til at træffe de rigtige beslutninger. 

Mine kunder skriver direkte i anbefalinger, at jeg træder ud af coachingrollen og ind i rådgivningsrollen, det er jeg stolt af.

Det er blandt andet der jeg adskiller mig fra andre i faget. Jeg bruger min solide erfaring og er ikke bange for direkte at påpege udfordringer eller problemer, om nødvendigt komme med de mulige løsninger der skal til for at komme videre.

Mit mål er at hjælpe med din forretningsudvikling

Med udgangspunkt i din virksomheden er jeg i stand til at foretage en individuel og stærk forandring gennem sparring og forretningsudvikling.

Jeg er altid interesseret i en uforpligtende kop kaffe, måske Max kan skabe værdi og resultater for dig.

Bliv kontaktet

Læs mere om vores andre services

Strategisk Salgsudvikling

Salg handler om at skabe et behov i kundernes sind, bruge kommunikationen til at hjælpe kunden med at erkende behovet og tilpasse dit produkt så det dækker kundens behov.

Forretningsudvikling

Den gode leder får tingene til at ske, løser problemer og skaber resultater. For at gøre dette har du nogle gange brug for en ekstern person, der stiller de rigtige spørgsmål.  

Foredrag & Undervisning

Vi har forskellige foredrag og undervisningsforløb, som med baggrund i din virksomhed kan  inspirere og uddanne til individuelle og stærke forandringer hos dine medarbejdere.