Jan Poulsen

Max - Lowres-12 (2)

Hvem er Jan Poulsen

Min primære interesse er værdien i People management – med fokus på mennesket i ledelse; især forretnings psykologi og hvordan man omdanner dette til mulige resultater i den nuværende situation.

Jeg tror på at styrke folk ved tillid, inspiration og motivation og derigennem støtte dem med de nødvendige værktøjer til at opnå den succes, de ønsker.

Jeg er ekstremt resultatfokuseret; Jeg ved præcis, hvad jeg ønsker, og hvordan man kommer derhen, og gør sjældent noget uden en grund eller et kendt formål. Som jeg nævnte, er jeg motiveret af resultater og interesse i at nå dem, måske det er grunden til min pædagogiske platform er bygget på en masse praktiske “hands on” erfaring, med en voksenpædagogisk grunduddannelse,  en bachelor i Business Administration og en Master i Business psykologi.

Gennem hele mit arbejdsliv har jeg haft mulighed for at arbejde med inspirerende mennesker, og selv været i stand til at inspirere en masse mennesker. Jeg er overbevist om, at ingen bevidst tager den forkerte beslutning. Du stræber altid efter at finde den bedst mulige løsning på den situation, du befinder dig i. Det er derfor, jeg arbejder med at inspirere folk til at lære mere om sig selv og opnå forståelsen af de færdigheder, de har brug for at være i stand til at træffe de rigtige beslutninger og udføre det arbejde det kræver for at skabe værdi.

Hvis du udvider sindet og beslutningsgrundlaget hos de mennesker omkring dig, vil de være i stand til at have et større perspektiv til enhver beslutning. Det skaber værdi ikke bare for den enkelte, men også for gruppen, organisationen og samfundet.

Jeg har været heldig at mødes med de rigtige mennesker i mit erhvervs aktive liv. Det gjorde det muligt for mig at træffe nogle beslutninger og ydmygt lære en masse fra mentorerne jeg har haft. Hvis du benytter lejligheden, åben og ydmygt lytter til, hvad folk omkring dig har i tankerne, så vil du være i stand til at holde et åbent sind og lære af omgivelserne – for selv at træffe den bedste og mest værdifulde beslutning

Jeg tror på at værdi er essentielt i vores hverdag. Hvis du gør dig værdifuld for andre og bringer dem i en position hvor de kan skabe værdi og lade dem føle sig værdsat, så smitter det af på dig og giver større og mere effektive resultater.

Max Management er bygget på disse overbevisninger og kerneværdier omkring det åbne lærende sind, og jeg bruger disse færdigheder i alt, hvad jeg gør når jeg skaber værdifulde resultater i erhvervslivet.

Max Management – forretningsudvikling der skaber værdi

Lad os sammen optimere og udnytte potentialet i din virksomhed

Max Management skaber værdi i netværk, hos kunder og med samarbejdspartnere på alle de måder det er muligt. Skal Max skabe værdi for dig og din virksomhed?