Novo Nordisk

Novo Nordisk Previous item Evan Jones International Next item Lundbeck
MaxManagement_Reference_Novo Nordisk

Throughout the period it was a pleasure to see Jan Poulsen’s ability to motivate the individual and communicate targeted audience, so the message penetrated that was reflected on it, and we achieved the desired behavior change. Each participant understood his role in the organization and change process. Impressive good effort – with impressive power.

Teamleader Tina B Ostenfeldt og Manager Henrik H Ljundbeck

Forholdet til en stor organisation som Novo Nordisk startede som leder og LEAN facilitator i produktionen; først som leder Novo Nordisk A/S, device fremstilling i Hillerød og derefter LEAN Manager & facilitator Novo Nordisk A/S påfyldning & Inspektion i Kalundborg

I løbet af denne tid var Jan involveret i den første afdeling i Novo Nordisk til at implementere performance management med LEAN og visuel ledelse. I den direkte ledelse af 67 medarbejdere, skabte og implementerede vi seks selvstyrende teams med forskellige teamroller og ansvarsområder. Efter Jan flyttede til Kalundborg afdelingen, lykkedes det at skabe en turn-around i den dårligst ydende afdeling i Novo Nordisk på det tidspunkt. Vi startede med en effektivitet på 9%-hvilket betyder, at kun 9% af den tid, maskinerne kørte blev der produceret emner med god kvalitet. Inden for et år var afdelingen den bedste til at udføre i Novo Nordisk – og den første til at realisere ideen om in-line fyldning. 

Hoved ressource i jobbet her var den grundlæggende viden og LEAN Manufacturing, men for det meste viden om, hvordan dette påvirkede de mennesker du leder i processen. De menneskelige ledelse færdigheder blev stærkt testet og vendte kontrol faktor til at være tillid og selvansvarlighed for at foretage de nødvendige ændringer. 

Efterfølgende udførte vi flere seminarer for medarbejderne i forskellige afdelinger om psykologisk motivations ledelse og evnen til at få ændringer implementeret. Den største seminar var et enketdags seminar med 470 mennesker der aktivt arbejdede med færdigheder og værktøjer for at udvikle samarbejdet i afdelingen.