Podcast

Værdifuld ledelse – hvad er det og hvordan praktiseres det?

Igennem min karriere, har jeg beskæftiget mig med mange facetter af det værdifulde lederskab og mødt mange spændende og inspirerende mennesker på min vej, der ligesom jeg vægtede det,at skabe værdi højt i deres lederskab.

Min hensigt med denne podcast er, at dele denne viden og disse erfaringer, fra alle de interessante og relevante personer jeg kan interviewe. Hensigten er samtidig, at det bliver en co-creative podcast, forstået ved, at jeg gerne vil have dit input til hvad der kunne inspirere dig af viden, eller hvem der kunne inspirere dig, ved at dele deres erfaringer omkring værdifuld ledelse.

Værdifuld ledelse er for mig et begreb der adskiller sig fra andre ledelse begreber. Det fokuserer på at skabe værdi på alle parametre. Det kræver et nærvær og en tilstedeværelse i nuet, for at afkode hvad der, i netop den nuværende situation, kan skabe mest mulig værdi for de implicerede og for virksomheden.

Selve Podcasten Værdifuld Ledelse, er tænkt som en afslappet interview form, hvor du bliver inviteret med ind i stuen hvor interviewet foregår. Podcasten er derfor tiltænkt en rolig og ukompliceret opstilling, hvor indholdet af dialogen er vigtigst.

Jeg håber at du vil lytte med og lade dig inspirere – måske endda give besked og feedback på hvad eller hvem, du mener kunne være interessant at bringe i spil til et interview om værdifuld ledelse til podcasten.

Hvis du mener det er interessant og gerne vil høre mere, så kommer jeg gerne ud og fortæller om mine erfaringer omkring det at skabe værdi som leder.

med ønsket om endnu mere Værdifuld ledelse

Jan Poulsen

#Valuetothemax #værdifuldledelse