Strategisk Salgsudvikling

Strategisk Salgsudvikling

Jeg tror ikke på at sælge, jeg tror på at gøre folk interesserede i at købe. 

For nogle mennesker er der ikke forskel i disse statements, men for mig er der: 

Strategisk Salgsudvikling handler om at skabe et behov i kundens sindbruge kommunikationen til at hjælpe kunden med at erkende behovet og tilpasse dit produkt så det dækker kundens behov – eller skabe værdi for kunden ved at erkende, at der ikke er et match for derefter at have netværket til at sende kunden videre til rette sted. 

– Salgsudvikling handler om at skabe værdi og gøre kunden interesseret i at købe. 

Strategisk salgsudvikling er ikke et tilbud om at sælge produktet for jer, det er en samlet ydelse der kigger på hvordan i på nuværende tidspunkt har opbygget jeres salgsstrategi. Jeg finder de steder hvor det skaber værdi at forbedre, samt bibeholder de steder der fungerer stærkt.  

Med min erfaring sparres der omkring opbygning og vækst i den givne retning der kræves, hvad enten det er udvikling, træning, coaching, strategisk marketing eller praktisk deling i netværk 

Når Max sætter sig et mål, så når vi målet, derfor er kunderne glade og tilfredse med at sætte mål sammen med Max, de ved at målene er ambitiøse og at der bliver gjort det der skal til for at nå resultater sammen med dem. 

Hvis du vil have en times gratis uvildig sparring omkring hvordan Strategisk Salgsudvikling kan skabe værdi for dig og din virksomhed – så ring inviter Jan forbi, det koster kun en kop kaffe. 

Bliv kontaktet

Læs mere om vores andre services

Strategisk Salgsudvikling

Salg handler om at skabe et behov i kundernes sind, bruge kommunikationen til at hjælpe kunden med at erkende behovet og tilpasse dit produkt så det dækker kundens behov.

Forretningsudvikling

Den gode leder får tingene til at ske, løser problemer og skaber resultater. For at gøre dette har du nogle gange brug for en ekstern person, der stiller de rigtige spørgsmål.  

Foredrag & Undervisning

Vi har forskellige foredrag og undervisningsforløb, som med baggrund i din virksomhed kan  inspirere og uddanne til individuelle og stærke forandringer hos dine medarbejdere.