Vikiallo

Vikiallo Next item 5R Marketing | Spain
MaxManagement_Reference_Vikiallo

Vi har nu i vikiallo.dk (32 ansatte) haft 2 forløb med Jan, som er gået over al forventning. Første forløb var med salg og teknik og det andet med administration, lager og indkøb. Emnet var begge gange salg og salgs psykologi. De gode forløb har givet os nye værktøjer, vi er blevet bedre til at samarbejde og alle er mere opmærksomme på, at alle i en virksomhed er sælgere. Der er brug for smil, god service og imødekommenhed uanset hvilken funktion man har i en virksomhed.

Jan er en dygtig underviser og vi er alle meget begejstrede for det vi er blevet undervist i og kan bestemt anbefale at tage fat i Jan når du har brug for at udvikle din virksomhed og medarbejdernes kompetencer.​

Kim Harris – CEO Vikiallo, leverandør af visuel kommunikation​

 

I foråret 2019 har Max Management gennemført to fokuserede og konkrete virksomhedstilpassede udviklingsforløb hos Vikiallo.

Det lykkedes os at løfte alle medarbejdere, til ikke blot at arbejde bedre sammen og blive mere kompetente – endnu vigtigere arbejder alle i virksomheden nu fokuseret på deres rolle i salgs strategien.

Det viser sig i form af flere kunder og flere ordrer, samtidigt med en øget medarbejdertilfredshed.​